Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Derde ronde Hoogeveen

Hoogeveenchess, dag 1

De ochtendgroep is al klaar. Met wisselend resultaat. Theo won, terwijl Willem, Arjen en Hans verloren. Van de laatste twee was dat niet verrassend omdat de tegenstanders veel hoger geklasseerd zijn. Willem moest tegen Boudewijn Hoogeboom. Dat is een speler die een paar jaar geleden nog het niveau van 1400 had en nu langzamerhand steeds beter begint te schaken. Gewonnen stellingen geeft hij niet meer zo vaak weg als vroeger.

Marcel is op dit moment bezig op de live-borden. Op dit moment (16.39 uur) gaat de tegenstander in de fout met g3. Het lijkt er op dat Marcel nu pion + betere stelling krijgt. Marcel speelt het goed . Eerst nemen op e3, wit neemt op f4 en Pg2 valt dame en de pion op f4 aan. De tegenstander gelooft het verder wel. Dus Douwe Marcel is op tijd vanavond. Hij heeft zelfs nog tijd om rustig te eten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op oktober 22, 2018 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: