Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Diedeldoorn eerste in BSK2012, De Brink 2 tweede

Het NOSBO Basisschoolkampioenschap van Emmen en Omstreken is dit jaar gewonnen door De Diedeldoorn. Gezien de resultaten van de voorbije jaren was dit geen grote verrassing. Wel verrassend was de tweede plaats van het reserve team van gastheer De Brink, een  team met  uitsluitend spelers uit groep 6,  aldus de trotse  teamleider Raymond Hof .

Beide teams hebben zich hiermee geplaatst voor de Drentse tussenronde van het NOSBO basiskampioenschap op zaterdag 10 maart. Persoonlijk topscorer werd Lieke van Adrichem van de Pastoor Middelkoopschool uit Klazienaveen.

Op de derde plaats eindigde Diedeldoorn 2 , net voor De Lisdodde 1 en 3. Beide Lisdodde teams hadden evenveel matchpunten als Diedeldoorn 2, maar minder bordpunten. Aan het toernooi werd deelgenomen door zestien teams afkomstig van negen scholen.  Hier volgt de totale uitslag.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op februari 8, 2012 door in Jeugd en getagd als , .

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: