Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Simultaan voor spelers ESG V1?

Zojuist de wedstrijdkalender even bijgewerkt en zag dat onze eerste teamspelers het op maandag 27 februari  wel heel erg druk krijgen. Wat is het geval? Op die avond speelt het eerste viertal een wedstrijd tegen Saunton, het tweede viertal tegen Groninger Combinatie en de wedstrijdleider van de Nosbo heeft ook nog eens de derde ronde van de bekercompetitie voor ons op die maandag vastgesteld. Eén geluk hebben wij, het zijn allemaal thuiswedstrijden. Echter, het bekerteam en het V1 team bestaan in grote mate uit de zelfde spelers…  In het viertal hebben Marcel, Jan v O en Willem B alle wedstrijden gespeeld en heeft Evert er 2 van de 3 wedstrijden mee gedaan. In het bekerteam speelden Marcel en Wim F beide wedstrijden en kwamen Jan v O , Douwe, Evert  en Willem B ieders tot 1 partij. Maar in feite behoort Jan ook tot de vaste kern van het bekerteam. Hoe lossen wij dat nu op? Marcel en Jan kunnen op die avond simultaan gaan spelen; 1 partij tegen Staunton en 1 partij tegen vd Linde. Verder spelen Evert en Willem hun partijen in het viertal en doen Wim en Douwe dat in het bekerteam. En als één van hen niet kan op die avond? Dan wordt het wel heel erg lastig tenzij  Evert, Willem, Wim of Douwe ook wel aan twee borden willen spelen….Maar; helaas voor die “simultaanspelers” volgens mij mag dat niet van de Nosbo…  Dus zal er dan niets anders opzitten om een invaller zoeken uit de rest van de leden. Daar hebben wij nog Bastiaan, Hans, Marcelis enz. Wij, lees wedstrijdleider Jan, zou ook één van die wedstrijden waarin spelers van het eerste team in spelen een week kunnen uitstellen, bijvoorbeeld door die bekerontmoeting een week later te spelen.

dsc_5354a

Wij wachten maar even af wat het uiteindelijk het resultaat worden van deze, beslist zware onderhandelingen die gevoerd zullen moeten worden met de betreffende teams c.q. Nosbo- competitieleider…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 30, 2017 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: