Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Arie in Bilderberg

Arie speelt van 5-11 juli mee in het senioren en veteranenkampioenschap in Arnhem. Gezien zijn leeftijd (65+) kan Arie beide kampioenschappen winnen. Of dat gaat lukken? Vorige jaar begon Arie overweldigend met 3 uit 4, maar was de tweede helft wat zwaarder (0,5 uit 3). Arie is als 8ste geplaatst in het veld van 24 deelnemers. Dat betekent een eerste ronde tegen de nummer 20. De ratingverschillen zijn niet groot. Fred Scheeren heeft zo’n 130 ratingpunten minder en dat is geen garantie voor een makkelijke walk-over.

Dat bleek ook vandaag. Het lukte Arie helaas niet om te winnen. Hij was wel als laatste bezig het te proberen. Het werd een remise. In de tweede ronde mag hij tegen de hier ook niet onbekende Maarten Etmans. Deze heeft een wat lagere rating  (1979) dan we van hem gewend zijn. In de eerste ronde hield hij echter wel de als nummer 2 geplaatste Jaap Vogel (2217) op remise.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juli 5, 2014 door in Toernooien.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Jan van Os
Tel: 06-40818120

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:         Jan van Os                    Tel: 06-40818120

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: