Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

13 juni

Op de oefenavond voor de massakamp was de opkomst bijzonder te noemen. Tachtig procent van het bestuur was aanwezig. Daarnaast de altijd aanwezige Edwin en Gor die werden aangevuld met Raymond. In de loop van de avond lieten ook Marcelis en Marcel hun gezicht zien. Er werd stevig geoefend dus dat beloofd wat voor morgenavond als we aantreden tegen het roemruchtig Hoogeveen.

Bij oefening is het resultaat niet belangrijk. We zijn geen voetbal waar resultaten in oefenwedstrijden meetellen voor de wereldranglijst. Nederland doet nu dus goede zaken op dat gebied. De tegenstander probeert de tweede keus en spaart zijn krachten voor de echt belangrijke wedstrijden. Makkelijke punten voor Nederland die het moet hebben van de oefenwedstrijden.

Resultaten niet belangrijk, maar we melden toch even dat Douwe en Jan bovenaan eindigden. Morgen zien we of die hun goede lijn kunnen voortzetten in de massakamp tegen Hoogeveen. In ieder geval ging men vroeg naar huis om morgen fris aan de start te verschijnen. We zien dan wel hoe lang de frisheid blijft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 13, 2016 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: