Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

13 juni

Op de oefenavond voor de massakamp was de opkomst bijzonder te noemen. Tachtig procent van het bestuur was aanwezig. Daarnaast de altijd aanwezige Edwin en Gor die werden aangevuld met Raymond. In de loop van de avond lieten ook Marcelis en Marcel hun gezicht zien. Er werd stevig geoefend dus dat beloofd wat voor morgenavond als we aantreden tegen het roemruchtig Hoogeveen.

Bij oefening is het resultaat niet belangrijk. We zijn geen voetbal waar resultaten in oefenwedstrijden meetellen voor de wereldranglijst. Nederland doet nu dus goede zaken op dat gebied. De tegenstander probeert de tweede keus en spaart zijn krachten voor de echt belangrijke wedstrijden. Makkelijke punten voor Nederland die het moet hebben van de oefenwedstrijden.

Resultaten niet belangrijk, maar we melden toch even dat Douwe en Jan bovenaan eindigden. Morgen zien we of die hun goede lijn kunnen voortzetten in de massakamp tegen Hoogeveen. In ieder geval ging men vroeg naar huis om morgen fris aan de start te verschijnen. We zien dan wel hoe lang de frisheid blijft.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 13, 2016 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:
maandag 19.30
de jeugd speelt hier vooraan

voorzitter:
Ton Selten
T: +31 6 33340339
E: tonselten53@gmail.com

jeugdafdeling:
Almar Gerbens
E: gerbensa@xs4all.nl

Indeling interne competitie en de Externe competitie:
Jan van Os
T: 0591 630174
T: 06 40818120
E: jan_vanos@live.nl

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: