Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Laatste clubavond van dit seizoen

Maandag is de laatste avond van het seizoen en zoals gebruikelijk wordt dat weer een bijzondere avond. Hoe de avond er precies uit zal gaan zien is nu nog niet bekend, maar ga er maar van uit dat wij wel weer iets unieks gaan doen.

Maar; jullie mogen ook een eigen inbreng meenemen; misschien dat wij in dat geval ook wel (verschillende) ideeën kunnen combineren. 

Een terugblik in het verleden leert ons dat  Jan al eens een aantal vragen voor de aanwezige leden had gemaakt. Sommige waren toen makkelijk, sommige wat moeilijker. Ook hebben wij ons wel eens aan weggeefschaak gewaagd, maar ook doorgeefschaak, “Hands en Brains” gedaan. Dat laatste gaat als volgt: Eén persoon zegt met welke stuk gezet moet worden en de ander moet dan een zet met die stuk uitvoeren. Uiteraard met wat tijdsdruk. Of wat te denken aan cylinderschaak om je gedachten in de war te brengen. En dan kunnen wij natuurlijk ook nog gewoon snelschaken, in groepjes van vier  met iets meer bedenktijd (bv 45 min. pppp gaan spelen. Maar wij kunnen natuurlijk ook al deze ideeën in één toernooivorm gieten.

Na deze avond gaan wij twee maanden uitrusten. Nou-ja, het bestuur gaat de lijnen voor het komende seizoen weer uitzetten en er zullen misschien ook wel weer leden zijn die aan leuke schaaktoernooitjes meedoen. Of, gewoon heerlijk op vakantie gaan, of gewoon lekker thuis zijn; of gewoon aan het werk bent. In elk geval begint het nieuwe seizoen op maandag 26 augustus met de traditionele ledenvergadering.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 23, 2019 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: