Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Arjen, Evert en Hans in Hoogeveen

Het toernooi in Hoogeveen is afgelopen. In de laatste ronde verloor Evert van de wereldkampioen dammen Georgiev die daardoor nog een prijsje mocht ophalen. Evert eindigde daardoor op 5 punten uit 8. Nu is de Fide-rating van Evert erg hoog en dat betekent dat goede remises punten kosten. Hij heeft wel het geluk dat zijn twee verliezen geen punten kosten omdat Georgiev en Limani nog geen rating hebben. Het verlies van 4.6 ratingpunten zal hem niet veel zeggen.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 1 persoon, zitten, schaken en tafelHans sloot het toernooi af met een overwinning. En met zijn overwinning in ronde 7 komt hij op 3 uit 8 en eindigt op plaats 49 wat ook zijn startpositie was. Helemaal tevreden was hij niet. Hier boven volgt hij de partij van Hoogevener Edwin de Jonge.

Arjen speelde remise tegen Lewenborger John Souhoka. Ook Arjen eindigde precies op zijn startpositie namelijk 51 met 2,5 punt.

Afbeelding kan het volgende bevatten: 9 mensen, lachende mensen, binnenHans en Arjen bleven de meeste dagen ook de hele middag. Ik hoop dat ze veel opgestoken hebben van de uitleg van de commentatoren. Ook vandaag bleven ze lang, want ze waren ook bij de prijsuitreiking om 19.00 uur.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op oktober 27, 2019 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: