Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Lichess Rapidschaken op maandag 20 april

Wij gaan weer rapidschaken. Morgen, maandag 20 april spelen wij opnieuw online een rapidtoernooi met een bedenktijd van 20 minuten per speler per partij. Dat doen wij opnieuw in Lichess Het aantal te spelen ronden hangt mede af van het aantal deelnemers die zich hiervoor gaan opgeven. Er wordt gestreefd naar minimaal 5 ronden, maar het kunnen er meer worden. Hieronder staan de belangrijkste feiten die jullie moeten weten om mee te kunnen spelen zoals die ook in de mail van 13 april aan jullie ook vermeld stonden.

DSC_4697 a

We zijn van plan om te beginnen om 20.00 uur en afhankelijk van het aantal deelnemers een aantal ronden (handmatig in te delen door Jan Willem, al dan niet geassisteerd door Ton 🙂) te spelen. 
Graag dan wel even om 19.30 uur aanmelden. Dat kan bij Jan Willem of Ton of via de WhatsApp groep. als je mee wil doen, zodat de indeling dan nog voor 20.00 uur gemaakt kan worden.
Voorwaarde om mee te doen is dat je een Lichess-account hebt (op lichesss.org kun je een account aanmaken) en dat je lid wordt van de door Jan Willem in het leven geroepen ESG Emmen groep (via Gemeenschap en dan Teams kun je zoeken op ESG Emmen). 
Voor aanvang van elke ronde wordt de indeling bekend gemaakt en kan je tegenstander jou (of andersom natuurlijk) uitnodigen voor een partij. Na afloop van de partij dient dan één van de spelers de uitslag door te geven via WhatsApp. We moeten even kijken hoe dit op te lossen, mochten geen van beide spelers in de WhatsApp groep zitten.
Mochten er vragen zijn (met name betreffende het werken met lichess), dan kun je altijd even mailen naar Jan Willem, Ton of Arjen.

Er is een aparte WhatsApp-groep ‘Lichess ESG Emmen’ aangemaakt voor diegenen die de komende weken wil mee gaan schaken via lichess. Graag alle communicatie omtrent de lichess-toernooien via deze WhatsApp-groep laten verlopen. Nog niet iedereen is toegevoegd, tot nu toe alleen diegenen die tot op heden via lichess hebben meegespeeld. Mocht je mee willen spelen en jouw naam staat nog niet bij de Lichess-groep vermeld, neem dan even contact op met Arjen, hij is de beheerder van zowel onze Lichess WhatsApp-groep als van onze gewone ESG WhatsApp. Beschik je (mobieltje) niet over WhatsApp en je wilt wel mee doen, neem dan per mail contact op met Ton, Jan Willem of Arjen. (Zie daartoe dus ook de mail die Arjen op 13 april naar de leden heeft gestuurd.)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op april 19, 2020 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: