Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Hapjes

Normaal hebben we op de laatst avond van het seizoen een gezellige avond met wat lekkere hapjes. Dit jaar kan dat niet doorgaan. De reden hoef ik u niet uit te leggen.

Het bestuur vond dat zo jammer dat ze besloten om de hapjes dan maar bij de leden thuis te brengen. Vandaar dat uw voorzitter twee avonden een rondrit maakte in de omgeving van Emmen.
Helaas was niet iedereen thuis. Het verste zuidelijk lid en het verste noordelijk lid waren niet thuis. Nu kun je wel bellen, maar dan is de verrassing wel weg.
Achteraf had ik natuurlijk eerst op donderdag de noordelijke route moeten doen en op vrijdag de zuidelijke. Maar in deze tijd vergeet je wel eens welke dag het is. De zuidelijke ondernemer is op vrijdag meestal thuis ivm de competitie bij schaakclub Almelo. En het noordelijk lid is juist op vrijdag vaak weg met andere afspraken.
Daarnaast was ook onze chauffeur met de meeste kilometers ook niet thuis. Ook bekend want die heeft een fantastisch vakantiepaleis in Zuidlaren.

Het was wel leuk om de leden weer te zien en een (kort) praatje met ze te houden. Men verlangt toch wel naar het schaken. En dat terwijl we normaal het schaken in deze tijd op een laag pitje zetten. Met uitzondering van de fanaten die de zomertoernooien bezochten. Die gaan helaas allemaal niet door.

Vermeldenwaardig is verder dat Berry op de eerste avond Jan bedankte met een mooie foto van de hapjes. Waarop Ton hem maar feliciteerde met zijn verjaardag (wat nog lang zo ver niet is). Ik wou dat Ton graag laten zien wat het wel betekende, maar u raadt het al. Ook hij was niet thuis toen ik langs kwam.

Degenen die niet thuis waren en toch graag de hapjes willen hebben kunnen Jan een mail/appje sturen wanneer ze wel thuis zijn. Komt de voorzitter langs om de hapjes uit te reiken.

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 28, 2020 door in Bestuur(s mededelingen).

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: