Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

FM_is_er_nog_hoop opnieuw sterk in Battle of Drenthe

De 2e Battle of Drenthe is alweer van start gegaan, nu met 23 deelnemers en dat zijn 6 spelers minder dan in de openingsstrijd van de 1e Battle.
Maar voor de strijdlust maakte dat niet uit; ook nu werd er weer volop gestreden om de punten, waarbij de spelers in die felle strijd soms ook wel “iets vergaten” zoals even een stuk in veiligheid brengen als die zomaar genomen kon worden. Zo werd gelijk in de eerste ronde in één partij door beide spelers de dame cadeau gegeven en zoals vaak het geval is: Wie het laatst lacht……

2020-schaak-toernooi-online-zo-drentheEn opnieuw won FM_is_er_nog_hoop met een grote voorsprong. Evenals in de eerste editie, toen zijn voorsprong op ChessIstJustAGame 15 punten uitkwam, werd ook nu weer zo’n royale voorsprong van 17 punten geboekt op de nummer 2, melmania die in de vorige editie 4e werd op…18 pnt. Derde werd nu ons lid marcelstr. Hij was in feite de best of de rest en had al 39 punten minder gescoord dan FM. Gezien zijn rating zeker een zeer goede prestatie van Marcel. In de top 10 zien wij verder de ESGers brinkyjw (5e) en dYt1947 (8e); ook zij mogen daarmee tevreden zijn al zal Jan Willem wel graag een treedje hoger willen staan.
1e ronde top 3Onderstaand de ranglijst van Lichess

battle 2 ronde 1 eindstandDe eindstand na de eerste ronde van de Battle of Drenthe., waarbij Ernestowww uit de lijst is geschrapt daar hij niet aan de ronde heeft mee gedaan. Voor de voorgaande wedstrijden van de Battle kunt u kijken op de site van Lichess-Drenthe

1e ronde 2e Battle standVoor hen die van cijfertjes houden nog even de gemiddelden van deze ronde.
1 ronde gem.Volgende week woensdag spelen wij rapid 10 + 0. Ook  dan is de aanvang 20:00 uur

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op november 26, 2020 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: