Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Wie doet er mee

Degenen die op de clubavond zijn geweest hebben daar een aantal lijsten gezien. Hierop kon men aangeven of men met een aktiviteit mee wilt doen. Voor degenen die niet op de clubavond zijn geweest het gaat om:

Massakamp tegen Hoogeveen op dinsdag 21 juni

Eén keer per jaar hebben we een massakamp tegen schaakclub Hoogeveen. Het ene jaar bij ons, het andere jaar bij Hoogeveen. Dit jaar organiseert Hoogeveen het.

De gezelligheid staat voor op en meestal zijn er ook lekkere hapjes aanwezig.

De bovenste vier van ESG spelen vier partijen tegen de bovenste vier van Hoogeveen. De tweede vier spelen tegen de tweede vier enzovoorts. Als een team meer deelnemers heeft dan het andere team dan ‘verhuizen’ een aantal spelers van team. Je speelt dus vier rapidpartijtjes met 15 minuten bedenktijd. De schaakpartijen zijn dan rond 10.30 uur afgelopen. Hoe laat u naar huis gaat ligt vervolgens aan u zelf.

Wij willen natuurlijk graag van te voren weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen. Op de club kunt u dat aangeven op de lijst die er ligt. Komt u niet meer op de clubavond of u heeft het vergeten in te vullen, dan graag een mail naar de voorzitter Jan van Os of meld het in de groepsapp.

Gegevens: Dinsdag 21 juni om 20.00 uur in Hoogeveen (Salawaku)

Externe teams volgend seizoen

We spelen als ESG in twee competities mee. Dat is de landelijke KNSB-competitie op zaterdag en de NOSBO-competitie op doordeweekse avonden.

KNSB-competitie: We spelen dit seizoen met 1 team mee. Willen we volgend seizoen met meer teams meedoen dan moeten we het voor 15 juni doorgeven. Vandaar dat we nu al vragen wat U volgend seizoen graag zou willen. Laat u niet afschrikken, de onderste klasse heeft veel zwakke teams. Het zijn achttallen en de gemiddelde rating is veelal in de 1400. Zoals de aanmelding nu zijn kunnen we een tweede team inschrijven. Maar we kunnen nog wel wat teamleden gebruiken. Tenslotte kan er iemand ziek worden, verhuizen, moeten werken etc.

NOSBO-competitie: Hiervoor moeten we in september weten of u in een team mee wilt spelen. Maar we willen natuurlijk graag weten hoe u er nu over denkt. Dit seizoen hadden we drie teams: Een achttal, een zestal en een viertal.

Ook dit kunt u aangeven op de lijst in het clublokaal. Bent u in juni met vakantie, stuur een mailtje naar de voorzitter of meld het in de groepsapp.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht was geplaatst op mei 31, 2022 door in Bestuur(s mededelingen), Van de wedstrijdleider en getagd als .

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: