Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Weer remise Peter

Ook de laatste partij van Peter eindigde in remise. De LIVE uitzending hield op nadat de computer twee keer b5 registreerde. Eerst op de 43e zet voor zwart, maar daarna ook voor wit. Men zal de pion eerst wat verkeerd hebben gezet en daarna goed. En de computer registreert dan dat dat niet kan en houdt er dan mee op. Gelukkig konden we wel zien wat de laatste zet was, maar ik moet eerlijk bekennen dat ik geen schaakbord naast de computer had staan. En blindschaken is niet mijn sterkste kant.

Het werd niet een snelle remise deze keer. Integendeel Peter was bij de laatste drie borden die nog bezig waren. Ik dacht dat hij redelijke winstkansen had op zet 43, want de toren van de tegenstander stond in het defensief en die van Peter in de aanval. Omdat er ook nog dames op het bord waren moest er wel uitgekeken worden voor eeuwig schaak.  Blijkbaar was het voordeel niet voldoende om er winst uit te peuren.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juli 14, 2013 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Jan van Os
Tel: 06-40818120

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:         Jan van Os                    Tel: 06-40818120

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: