Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Enerverende vijfde ronde

Met 12 partijen gepland zit de vaart er goed in! Door de martelpraktijken van Peter heb ik niet veel ontspannen kunnen rondkijken. Wat opviel was de strijd der Jannen waarbij P al snel vO comfortabel onder druk had en dit keer geen houdini truc van JvO. Witte Leo pleegde weer een zoenoffer op d4 en werd nu snel geexecuteerd door Willem B. Toch maar weer eens de Franse geschriften doornemen Leo. Evert met wit en zoals gebruikelijk dat ding op F4 en toch onderuit tegen Marcel. Daar had ik graag meer van gezien. Heel vervelend heeft Herman niet kunnen trainen voor het Unive toernooi. Geert had al snel een handvol pionnen meer dan Wim en liet er geen gras over groeien. Hans en Fred liepen in een eeuwig schaak en Piet ging ten onder tegen Jurrien. Tot mijn verbazing wist Reint heel goed de weg te vinden op het verbazende bord van Paul. ik zou op zo`n bord volkomen de draad kwijtraken. Ton maakte gehakt van Klaas toen deze de verdediging wel heel bedenkelijk organiseerde en Jan R had geen medelijden met Edwin en zat al snel op mat te loeren. Douwe en Bastiaan hielden elkaar in evenwicht.

Schaakvrienden nogmaals svp alleen afmelden via mail of sms of per telefoon op het laatste moment, anders kan het misgaan.

Volgende week weer een korte partij met daarna snelschaak. Diverse clubleden doen mee in het Unive toernooi in Hoogeveen waaronder uw competitieleider. Willem S zal proberen de zaken goed en vlot te regelen. Maak gebruik van de mogelijkheid zelf uw tegenstander uit te dagen! Zie het verslag van de vorige sessie om een tegenstander met een gelijk aantal punten te vinden.

Arie

Eén reactie op “Enerverende vijfde ronde

  1. wboontje
    oktober 15, 2013

    Vier partijen waarbij ESG1 tegen ESG2 speelde en ESG2 pakt 3,5 punt!!! ESG1 moet het met een halfje doen 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op oktober 15, 2013 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Jan van Os
Tel: 06-40818120

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:         Jan van Os                    Tel: 06-40818120

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: