Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Ronde 12

Terwijl ons tweede mijn oude cluppie uit Coevorden aan het slopen was, moest ik proberen zicht te houden op de ontwikkelingen in de IC. Dat is niet echt gelukt mede door mijn getob over hoe dat muurtje van Evert met geloer naar h7 nu eens gesloopt zou kunnen worden.

Paul is weer in goede doen en dat heeft Piet moeten ervaren. Klaas had al snel Edwin in de houtgreep en Jan en Wim deden het rustig aan met een remise. Jurien werd blij verrast door de opgave van Reint in een stelling die verder iedereen zou hebben doorgespeeld. Hans nam Marcelis te grazen maar ik weet niet hoe. Jan Pe ging  snel ten onder tegen Jan vO. Bij Leo is het altijd lachen, maar dit keer niet voor hem. De koningsaanval kwam niet uit de verf en dat is knap lastig met een stuk minder. Arie bereikte niets tegen het muurtje van Evert en toen hij dan maar de dames ruilde om van dat geloer naar h7 af te zijn, stond hij direct verloren. Gelukkig is Evert nog een beetje bang van mij, anders had hij mijn remiseaanbod nooit geaccepteerd.

Volgende week weer KPC met daarna snelschaken. Diverse clubleden gaan lekker uitwaaien in Wijk aan Zee.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 14, 2014 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Jan van Os
Tel: 06-40818120

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:         Jan van Os                    Tel: 06-40818120

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: