Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Derde dag Hoogeveen

In de ochtendgroep zaten vandaag een aantal niet uitgeslapen ESG-ers te schaken. Zowel Marcel als Willem rekende niet goed en hun tegenstanders wel. Voor straf moeten ze volgende week maar op rekenles. De eer werd gered door Hans die remise speelde tegen een sterkere tegenstander. Af en toe laat hans zien dat hij kan schaken en soms houdt hij dat de hele partij door.

SAM_0474‘s-middag zat Evert aan bord 3 te spelen tegen de plaatselijke favoriet Marten Berghuis. Evert liet een pionnenstorm op de damevleugel toe en die pionnen waren niet onschadelijk te maken. Sommigen spelen dan tot het bittere eind door, zo niet Evert. Die zag dat het verloren was en met het bord nog vol stukken gaf Evert op.

SAM_0521Ton mocht tegen Theo Rellum spelen die in de eerste ronde klop had gekregen van Evert. Ook Ton gaf hem geen kans. Na gemiste winst in ronde 1 en een gemiste remise in ronde 3 nu wel winst voor Ton.

SAM_0524

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op oktober 23, 2017 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: