Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Massakamp Hoogeveen – ESG

Dinsdagavond 5 juni werd in Hoogeveen de jaarlijkse massakamp tussen de schaakverenigingen Hoogeveen en het ESG gehouden. Net als voorgaande jaren ook nu een prachtige avond, bloedstollende partijen, verrassende uitslagen en natuurlijk de briljante zetten die soms (zoals bij mij) opgevolgd werden door nog sterkere blunders(!)

Maar daar was er nog meer; De goede organisatie, met Marc als toernooi directeur, de lekkere hapjes en vooral de gezellige sfeer en omgang met de tegenpartij.

DSCF0317

ESG “leende” vijf spelers van Hoogeveen met Bert Janmaat als de grote “vergissing” van onze gastheren. Bert scoorde voor ons bijzonder goed en werd topscorer met 3-4 van ons eerste team(!) maar ook de inleners van ons vierde team scoorden meer dan 50%!

Voor de wedstrijd waren er 5 teams gevormd waarbij de spelers van elk team tegen alle spelers van hun opponente team moesten spelen. Op die manier werden er vier ronden van 15 minuten per persoon per partij gespeeld. De resultaten werden nauwgezet bijgehouden en het team die na de vierde ronde de meeste bordpunten had gehaald werd dan winnaar van die ontmoetingen. Voor de einduitslag werden de totalen van de teams van Hoogeveen in die vijf groepen bij elkaar opgeteld en dat zelfde gebeurde ook met de scores van de (nep) ESGers. En dan blijkt dat wij als de grote overwinnaar uit die strijd zijn gekomen….

Naamloos1

Naamloos2

Naamloos3

Naamloos4

Naamloos5

Naamloos6

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 7, 2018 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: