Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Marcel blijft aan goede kant van de streep in simultaan

DSC_1693 (2)

Vaste prik, een echte ESG traditie dat de kersverse clubkampioen op de laatste speel avond van het seizoen een simultaan geeft. Daar waren 15 trouwe leden op afgekomen, die best een pittige tegenstand vormden voor Marcel Struik. Aanvankelijk leek Marcel op een ruime score af te stevenen, maar aan het eind van de avond bleek taai verweer van Evert en Willem, beiden remise, en Geert, Fred en Sergei, alle drie winst, genoeg om een fraaie tussenstand van Marcel tegen de anderen van 7-2 om te toveren in de 9-6 eindstand.

DSC_1696 (2)

De twee punten die Marcel eerder had moeten geven waren nederlagen tegen Jan van Os en Ton. 9 uit 15, daarmee een score van precies 60%, voor professionele simultaangevers te weinig, voor Marcel best een tevreden stemmend resultaat, denk ik zo. Hij bond zijn vader, Marcelis, Hans, Arjen, Douwe, Sebo, Jan Reinink en Edwin aan zijn zegekar.

DSC_1697 (2).jpg

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 25, 2018 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: