Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

14e ronde intern

dsc_4482 (2)

Zelf heb ik helemaal niets van onze interne competitie mee gekregen, maar de strijd zal ongetwijfeld wel weer heftig zijn geweest. Daarnaast viel er ook nog een verrassende uitslag te noteren want jeugdlid Quinten wist met zwart jeugdleider Almar te verslaan. en dat mag zeker wel even vermeld worden.

ronde 14

Verder zijn er geen verrassingen te bespeuren, maar wel valt het op dat de “toppers” van de eerste avonden nu toch in de afdaling zijn beland. Zowel Sergei als Anneke zijn nu weer de gewone middenmoters. Sebo behaalde zijn eerste overwinning tegen Edwin, die op zijn beurt-  en steeds met begeleidster Rolina aan zijn zijde – nog steeds op zijn eerste winstpunt zit te wachten.

Verder zagen wij Geke weer achter de bar staan – die na een val in haar vakantie in Denemarken – sinds maart 2018 afwezig was. Wij zijn daarom heel erg blij dat zij van haar rugblessure weer is opgeknapt en zij weer haar werkzaamheden heeft kunnen hervatten.

ronde 14 stand

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 8, 2019 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: