Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Het nieuwe schaakseizoen begint weer.

Eindelijk, morgen, maandag 26 augustus begint het nieuwe schaakseizoen voor ons weer. Eindelijk kunnen wij de stukken in clubverband weer op de borden plaatsen en eindelijk tikken daarna de seconden weer “langzaam” weg en dan moeten constateren dat winst en verlies soms wel heel akelig dicht bij elkaar liggen…. Eindelijk is het dan weer zover.

Maar eerst moeten wij de ALV, de Algemene Leden Vergadering houden, want er veranderd nog wel het één en ander bij ons. Er komt een bijna geheel nieuw bestuur, Hoe gaan wij in het komende seizoen om met de wedstrijden in de Nosbo en KNSB en natuurlijk komt ook onze interne aan bod.

Maar er valt ook wat te vieren; de winnaars van de verschillende competities mogen prijsjes in ontvangst nemen evenals de topscoorders van de teams die in de Nosbo- en KNSB-competitie spelen. En dan hebben wij nog een tweetal jubilarissen in ons midden.

Maar als dat allemaal achter de rug is gaan wij zeker nog wel schaken; misschien nog tijd over voor een beknopte “vlugger” competitie als voor bereiding voor onze eerste snelschaaktoernooi van dit seizoen….

DSC_2291 (3)

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op augustus 25, 2019 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: