Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Zomeravondschaak op anderhalve meter

Eerst nog even gezellig bij elkaar zitten op het terras…

Woensdagavond werd voor de tweede keer door enkele (oud-)leden geschaakt op het terras van de Brasserie in hartje Emmen. We namen 3 tafeltjes in beslag, het was reuze gezellig en er werd volop geëxperimenteerd, zoals met volslagen onbekende openingen. De verkorte rapid partijtjes (15 minuten) leenden zich daar goed voor. Vooral de 1. a2-a4 mocht zich in een toenemende belangstelling verheugen.

Anneke aan zet tegen Sergei

Initiatiefnemer Willem en deelnemers Marcelis, Sergei en Ton namen vorig jaar of dit jaar al eerder deel, met een hartelijk welkom werden Anneke en oud-lid Erik Slüter begroet. Onze voorzitter Jan kwam aan het begin van de avond het vuurtje aansteken, maar vertrok zonder te spelen, hij ging zijn theorie bijspijkeren voor onze digitale clubavond, komende maandag.

Willem tegen Marcelis; beiden hebben er zin in zo te zien…

Als op een van de volgende woensdagavonden het weer het toelaat, is de kans groot dat er opnieuw geterrasschaakt gaat worden. Houd de ESG kanalen daarvoor in de gaten (zoals onze groeps app op WhatsApp). De kans is groot dat je dan mee kan doen. Voor aankomende woensdag 20:00 uur is al vast een principe afspraak gemaakt.

Wat zal ik nu spelen lijkt Erik te denken…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 25, 2020 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: