Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

KNSB-competitie

De voorlopige indeling van de KNSB-competitie is bekend. Voorlopig want er is nog een kleine kans op wijzigingen. De verenigingen konden vooraf hun wensen kenbaar maken (bv alleen uitwedstrijden). En daar is zoveel mogelijk rekening mee gehouden, maar er kan natuurlijk altijd nog iets tussendoor geslipt zijn. Grote wijzigingen zijn niet te verwachten.

Natuurlijk doen niet alle teams van vorig jaar weer mee. Soms omdat de leden voorlopig even niet willen spelen, soms omdat men bang is dat de buitenlandse spelers niet mee kunnen doen, maar vaak ook omdat hun speellokaal niet geschikt is voor schaken met de huidige maatregelen.

De meeste klassen bestaan nu uit 7-8 teams ipv 10. Dat geldt ook voor klasse 4A waarin wij spelen. Hardenberg 2, O&O Kampen en Mid Fryslan doen dit seizoen niet mee. Betekent dat we 6 ipv 9 wedstrijden spelen.

We hebben wel vier thuiswedstrijden en maar twee uitwedstrijden. Dat scheelt dan weet, hoewel we uit soms beter spelen dan thuis. De eerste ronde ontvangen we onze vrienden van Hoogeveen. We zijn de laatste ronde vrij. Dat is niet gunstig als we in de gevarenzone zitten. Er degradeert 1 team (als er tenminste 2/3 van de wedstrijden zijn gespeeld).

31 okt: ESG – Hoogeveen

21 nov: Groninger Combinatie 4 – ESG

12 dec: ESG – SISSA 2

9 jan: TAL – ESG

6 feb: ESG – Staunton 2

6 mrt: ESG – Schaakwoude

27 mrt: vrij

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op oktober 1, 2020 door in Externe Competitie 1e Team.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: