Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Jan winnaar tweede rapidwedstrijd

DSCF0350grJan van Os was woensdagavond de beste in onze tweede “hindernissen” rapidwedstrijd voor Ton en Jan Willem. Hindernissen omdat Lichess, het programma waarmee wij deze wedstrijden spelen zeer slecht werkte waardoor Jan Willem slechts 3 partijen kon spelen en twee keer een zogenaamde bye kreeg, maar niet de daarbij horende punten kreeg(..). In plaats daarvan staat in de eindstand absent, terwijl Jan Willem gewoon aanwezig was. Maar er was meer; Jan van Os speelde 4x met zwart en slechts 1x met wit, Wim 3x met zwart en 1x wit en JW speelde zijn drie partijen steeds met wit. Maar het kon nog gekker; Marcelis had in de eerste ronde een bye en speelde vervolgens al zijn partijen (4) met zwart….. Hopelijk is dat de volgende keer (over 14 dagen) niet het geval. Volgende week woensdag is er weer snelschaken. Voor de partijen ga naar Lichess.com en klik op de resultaten.
Screenshot_2020-10-02 Rapid 30 sept Standard 20+0 #aF7qZ70w(1)

tussenstand rapid

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op oktober 2, 2020 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: