Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Melmania grijpt de macht in de Battle of Drenthe!

2020-schaak-toernooi-online-zo-drenthe
Eindelijk is het Melmania gelukt om FM_is_er_nog_hoop af te troeven en daarmee de tweede ronde voor zich op te eisen. Dat deed Melmania dan ook heel erg strek; met een score van 44 punten door 10 overwinningen te boeken, één remise tegen brinkyjw en slechts één nederlaag in zijn laatste partij tegen slaatnergensop, die op ruime achterstand van 22 punten 3e werd met… 22 punten. Daar tussenin staat dan nog ChesIstJustAGame die 25 punten uit 13 partijen wist te verzamelen. Maar de strijd om de winst in deze 2e Battle of Drenthe is nu wel volop open. Volgende week woensdag na de derde ronde  weten wij meer. Kan Melmania dan zijn eerste plaats in het klassement handhaven of weet FC die positie weer terug te veroveren?
Beste ESGer was weer brinkyjw, die 5e werd met 13 uit 10 net achter FM_is_er_nog_hoop die met 19 uit 11 partijen “slechts” 4e werd. Ook mobychess en dYt1947 stonden na afloop van deze mooie ronde bij de eerste 10, evenals oud-lid GD50 (Gerard Dijkstra)
De eindstand van deze 2e ronde van de Battle of Drenthe (rapid 10+0) is: zie ook: Lichess.org/team/Drenthe

2e ronde eindstand 10+0Na twee ronden zien wij dat Melmania trots bovenaan in de tussenstand staat maar de achtervolgers staan op korte afstand van hem. Dus kan het na de derde ronde weer helemaal anders zijn.

2e ronde tussenstand

Geven wij voor de geïnteresseerden ook nog even de gemiddelden weer van deze ronde.2e ronde gem.Volgende week gaan wij opnieuw snelschaken in deze 2e editie van de Battle; dan spelen wij 5 minuten zonder bijtelling per partij (5+0) per persoon.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op december 3, 2020 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: