Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Melmania weer ster in de Battle, Brinkyjw fraai 2e

Na winst in de eerste ronde won Melmania ook de derde ronde. Met een totaalscore van 54 punten bleef hij ruim voor de ESGer – en organisator van deze Battle reeks – brinkyjw die 33 punten behaalde. PaulAssen, die de tweede ronde won werd derde met slechts 1 punt achterstand op die tweede plaats. Opnieuw zien wij dat er drie ESGers bij de eerste 8 staan; mede organisator van deze Battles schaakjan op plaats 6 en janos123 op de achtste plaats. Douwe, die in voorgaande wedstrijden steeds redelijk goed scoorde had zijn avond niet, verloor veel partijen geheel onnodig en eindigde mede daardoor op de 13e en laatste plaats net achter Sarkinschaak die ook wel betere edities heeft gekend. Zie voor de partijen Lichess.org:  team Drenthe.
De eindstand in de derde ronde van de derde cyclus is:

ronde 9 eindstand battle of Drenthe
De tussenstand na ronde 3 met daaronder de gemiddelden van deze ronde:

ronde 9 tussenstand rond3
Screenshot_2021-01-06 3-3 Blitz 5+0 Arena Standard 5+0 rated #XbwRs7Eh(3)Maandagavond weer snelschaken terwijl woensdag 13 januari weer een verrassingswedstrijd gespeeld wordt in de Battle of Drenthe.

2020-schaak-toernooi-online-zo-drenthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 7, 2021 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: