Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Brinkyjw winnaar 10e ronde snelschaken ESG

Jan Willem, alias brinkyjw, heeft de 10e ronde van onze snelschaakwedstrijden gewonnen. Het was nipt deze keer, want Marcel bleef tot het eind dicht bij hem in de buurt en als hij Douwe een fractie eerder had mat weten te zetten was hij zelfs spekkoper geweest. Nu viel het mat net buiten de tijd en dan wordt het resultaat niet meer mee geteld in de uitslagen. Wij hebben voor de meeste wedstrijden die wij online spelen exact 2 uur. zijn er nog partijen na het verstrijken van die 2 uur nog bezig, dan worden die niet meer mee genomen in de uitslagen. Daar wij om 20:00 uur precies beginnen, is de afloop ook om precies 22:00 uur. Marcel die een luttele seconden later zijn laatste partij wist te winnen zag dat resultaat niet meer in de uitslagen verschijnen. Was die uitslag net iets eerder gevallen, dan had de nummer 2 van de eindstand met 1 punt meer gewonnen. Schaakjan werd 3e terwijl Raymond de meeste partijen wist te spelen, namelijk 18. De eindstand ziet u hieronder maar staat uiteraard ook op Lichess.org. Daar kunt u ook alle partijen weer naspelen. Voor oudere wedstrijden – zowel rapid als snelschaken – klik dan hier.  Daaronder vind u de tussenklassement na de 10e ronde en de gemiddelden van deze wedstrijd,

10e ronde eindstand

10e ronde tussenstand
10e ronde gem.
Woensdag 13 januari spelen wij het verrassingstoernooi via
Liches.org /team/drenthe in de Battle of Drenthe.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 12, 2021 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: