Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Brinkyjw wint “eigen” Batlle of Drenthe

DSC_4970Jan Willem, alias brinkyjw heeft de derde cyclus van de Battle of Drenthe op zijn naam gebracht. Dat is enerzijds heel bijzonder daar hij ook één van de organisatoren is van deze serie wedstrijden. Daar de Batlle nogal kleinschalig opgezet is konden zowel Jan Willem, alsmede ook Jan van Os – ook bekend onder de schuilnaam schaakjan – ook zelf aan deze wedstrijden deelnemen. Na zijn 4e plaats (gedeeld 3/4) met 344 punten en zijn 3e plaats in de 2e serie wedstrijden van de Battle of Drenthe met 370 punten werd hij – mede door het ontbreken van Melmania in deze 4e wedstrijd – nu als winnaar bekroond met 380 punten.
Schaakjan werd in die 4e ronde 3e, hetgeen genoeg was om in de totaalstand 2e te worden. Oudlid Gerard (GD50) werd via zijn 4e plaats 3e in het eindklassement.
De laatste ronde deden bijna alleen ESGers of Emmenaren mee; a_meijster en Hoogeveen waren woensdag de enige schakers die van elders kwamen. Voor de partijen klik hier en voor de eerste 2 cyclussen op battles of Drenthe

r4-4 eindstand battle
r4-4 eindstand 3e cyclus battler 4-4 -gem.Maandagavond spelen wij weer rapid op onze internetclubavond terwijl op woensdagavond de eerste ronde van de 4e cyclus van de Battle of Drenthe weer op het programma staan. Beide avonden beginnen om 20:00 uur precies.

2020-schaak-toernooi-online-zo-drenthe

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op januari 14, 2021 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: