Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

ESG en de website

De afgelopen dagen ben ik druk bezig geweest om de uitslagen van diverse ESG-teams in de Nosbo-competitie, op site te plaatsen. De resultaten van onze wedstrijden heb ik toegevoegd en daarnaast links geplaatst naar de Nosbo-website voor de (tussen)standen en overige resultaten uit die verschillende Nosbo-competities en bekerwedstrijden. De oude ESG resultaten uit de afgelopen jaren zijn nu verbannen naar het archief. Nieuw is dat nu ook het bestuur ESG een plaats heeft verworven in het linker rijtje. Op die pagina vind u de meest noodzakelijke gegevens omtrent het ESG. Het resultaat is echter wel dat de volgorde van de onderdelen in de linker kolom zijn verschoven. Zo staat nu de wedstrijdkalender nu onderaan op de lijst, maar is inhoudelijk niet gewijzigd.

2 reacties op “ESG en de website

 1. Almar
  november 27, 2015

  Misschien kijk ik er overheen, maar kan het bankrekeningnummer niet meer vinden.

  • douwe
   november 27, 2015

   Alle bestuursleden, functies, telefoonnummers en dergelijk nu ondergebracht bij bestuur aan de linkerzijde. Daarin ook de contributie vermeld. Ik kan op dit moment de gegevens onderin (nog) niet wijzigen dus moet het maar op deze wijze.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op november 25, 2015 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: