Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Massakamp ESG-Hoogeveen

Morgenavond staat de massakamp tegen Hoogeveen op het programma. Op dit moment hebben zich  er 13 leden aangemeld om aan dit jaarlijkse evenement mee te mogen doen. Evenals in voorgaande jaren is sfeer, gezelligheid belangrijker dan het winnen. Echter wij willen natuurlijk ook niet verliezen en dus….

Vorig jaar “leende” ESG vijf spelers van Hoogeveen met Bert Janmaat als de grote “vergissing” van onze gastheren. Bert scoorde voor ons bijzonder goed en werd topscorer met 3-4 van ons eerste team(!) maar ook de inleners van ons vierde team scoorden meer dan 50%! Zo gaat dat dus!☺☺ Twee jaar geleden waren de Hoogeveners ons echter de baas. Naast gezellig tegen elkaar spelen, hebben wij ook weer de benodigde hapjes, zowel bij de koffie en thee, als bij andere consumpties. Die consumpties zijn overigens wel gewoon – als altijd – voor eigen rekening…

Wat het speeltempo is, wordt voorafgaand in onderling overleg bekend gemaakt. Waarschijnlijk wordt zal dat 20 min. per speler per partij zijn, maar in de vorige ontmoeting was dat 15 min. per persoon per partij.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op juni 2, 2019 door in Geen categorie.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: