Emmer Schaak Genootschap

ESG Emmen

Battle of Drenthe

Ik had het al aangekondigd. De woensdagavonden worden gevuld met een nieuwe opzet. Wat breder dan alleen ESG, namelijk voor alle schakers die lid zijn van een drentse vereniging of die in Drenthe wonen. Start is niet vanavond, maar volgende week.

Foto-wedstrijd

Elke cyclus bestaat uit vier avonden en kent een winnaar. SAAB Service Oost stelt een mooie wisselbeker beschikbaar. En de winnaar mag tonen dat hij een creatieve geest heeft door een mooie, ludieke foto te maken van de wisselbeker. Dat kan zijn een foto op het strand, met je poes of hamster. Zolang de beker er maar duidelijk op staat. Wie maakt de mooiste foto. Ik schat in dat als Douwe een keer wint dat die daarvoor een grote kanshebber is. Immers dit lid van een fotoclub heeft met zijn foto’s al meerdere prijzen gewonnen. Maar het gaat dus niet alleen om een technisch goede foto, neen het gaat om de creatie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Informatie

Dit bericht is geplaatst op oktober 21, 2020 door in Interne Competitie, Toernooien.

ESG speelt in:
‘t Brinkenhoes
Mantingerbrink 140
Emmen Bargeres

speelavond:              maandag 18:30 jeugd      maandag 19:30 senioren

jeugdafdeling:
Info:  Jan van Os
Tel: 06-40818120

verdere gegevens ESG:    zie bestuur ESG

 

voorzitter:
Willem Boontje
Tel: 06-51558760

Indeling interne competitie:
Almar Gerbens
Tel: 06-53143640

Externe competitie:
Arvid Slump
Tel: 06-52736676

 

Heeft u zin in schaken?

Dan zijn wij op zoek naar u! De schaakvereniging ESG in Emmen verwelkomt nieuwe leden van harte in haar vereniging. Wij spelen op maandagavond vanaf 19:30 uur (jeugd om 18:30 uur) in wijk- centrum  ’t Brinkenhoes, Mantingerbrink 140 in Emmen-Bargeres.

Info:  Jan van Os               Tel: 06-40818120

Archief

Categorieën

%d bloggers liken dit: